Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Португалію та Іспанію насувається ураган Леслі

14 жовтня 2018 р., 22:45

Жителі Піренейського півострова незабаром зіткнуться з ударом стихії.

Леслі рухається на північний схід зі швидкістю 61 км/год. Зараз швидкість вітру становить 120 км/год.

Ураган Леслі швидко насувається на країни Піренейського півострова - Португалію та Іспанію. Очікуються сильні зливи, потужний вітер і шторм на морі.

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на дані Національного центру США зі спостереження за ураганами в суботу, 13 жовтня.

Леслі рухається на північний схід зі швидкістю 61 км/год. Зараз швидкість вітру становить 120 км/год. Шторм першої категорії вже зафіксовано за 500 кілометрів на північний захід від Лісабона.

Очікується, що Леслі накриє Азорські і Канарські острови, а також Мадейру, перш ніж рушить далі Піренеями і досягне Марокко.

Нагадаємо, 8 жовтня ураган Майкл досяг південного узбережжя США. В той момент йому було присвоєно четверту категорію із п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона. Майкл приніс потужні вітри і проливні дощі, призвівши до повеней і руйнувань. Уже загинули 16 осібПередбачається, що кількість загиблих може зрости у міру того, як рятувальники будуть обшукувати завали.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp