Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники Закарпаття долучилися до урочисмтого святкування Дня захисника України (ФОТО)

15 жовтня 2018 р., 09:15

Як Закарпатські рятувальники вітали захисників Укрпаїни?

14 жовтня, уся країна відзначає День захисника України, що відзначається в день Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Урочисті заходи до свята відбулися нині й в Ужгороді.

Розпочався захід з відеопривітання Президента України Петра Порошенка, на площі Народній, біля Закарпатської обласної державної адміністрації. Далі виступив Голова

Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який привітав усіх захисників та подякував їм за зразкову відданість.

Після вітань, вихованці Закарпатського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою урочистосто склали присягу на вірність українському народові.

Згодом, керівництво краю, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, військовослужбовці, рятувальники, студентська молодь, духовенство та мешканці краю здійснили покладання квітів до могил полеглих воїнів АТО та до Вічного Вогню на Пагорбі Слави. Управління ДСНС України у Закарпатській області представляв начальник - Роман Гудак.

Також, в рамках Дня захисника на площі Народній впродовж дня організовано виставку техніки та спеціального спорядження підрозділів оперативно-рятувальної служби, військових, поліції, прикордонників, підрозділу спецзв’язку та інші.

{g}
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp