Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За добу на Донбасі поранено трьох військових

16 жовтня 2018 р., 08:18

Такі реалії

За  добу сепаратисти 23 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, троє військовослужбовців отримали поранення.Про це повідомили в прес-центрі штабу операції ООС у понеділок, 15 жовтня.

"При цьому ворог чотири рази застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями", - йдеться у звіті.За минулу добу сепартісти обстрілювали позиції військових у районі населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкине.Як зазначається, незаконні збройні формування вели прицільний вогонь поблизу Луганського, Новолуганське, Гнутового і Водяного з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї."З початку доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Авдіївка, Лебединський і Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - додали в ООС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp