Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники відзначають свята по-спортивному

17 жовтня 2018 р., 16:20

Прикордонники Великоберезнянщини долучилися до спортивного життя краю.

З нагоди свят Покрови та Дня захисника України, прикордонники Великоберезнянщини вирішили долучитися до спортивного життя краю. На запрошення місцевої федерації футболу, спортсмени відділу «Великий Березний» позмагалися у першості з міні-футболу зі співробітниками інших правоохоронних органів та ветеранами ООС. І хоч турнір виграли ветерани-атошники, збірна прикордонників також посіла почесне третє місце. Як зазначили самі гравці, змагання видалися захоплюючими, настрій відмінним, а свято активним та незабутнім.

Захоплені грою, військові вирішили долучити до подібних змагань і малечу. Прикордонники відділення «Верховина Бистра» влаштували військово-спортивні ігри для учнів 6-9 класів місцевої школи. Завданням для школярів було показати свою вправність у розбиранні та збиранні зброї, виконанні патріотичних пісень та у спортивних іграх. Першість вибороли учні 8 класу Волосянківської ЗОШ, проте щасливими та задоволеними залишилися усі учасники. Наостанок, дітям розповіли про військове життя прикордонника та про історію підрозділу.

{g}

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp