Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали "шукачів щастя" (ФОТО)

18 жовтня 2018 р., 16:05

Вечір був неспокійним

Ввечері прикордонники Чопського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби та Національної поліції затримали дві групи нелегалів, а також їхнього переправника. У ході виконання заходів по кримінальному провадженню, порушеному за матеріалами оперативників ЗхРУ, на околиці населеного пункту Княгиня було виявлено легковик з чотирма громадянами Бангладеш. Разом з іноземцями затримали й нашого співвітчизника, який намагався незаконно перевезти їх з України до Словаччини.

У ході подальших пошукових заходів правоохоронці затримали ще двох нелегалів, попередньо, громадян Гани. Їх відшукали неподалік населеного пункту Домашин Великоберезнянського району. Як пояснювали згодом іноземці, їх висадили з автомобіля та вказали напрямок, як дістатися кордону.

Наразі тривають заходи з пошуку інших осіб, причетних до доставки незаконних мігрантів у прикордоння. Після встановлення особи затриманих їх притягнуть до відповідальності за спробу порушення державного кордону.







Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp