Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Євросоюз скасував екстрений саміт по Brexit

18 жовтня 2018 р., 15:40

Листопадову зустріч скасували через відсутність прогресу на переговорах з Терезою Мей, що відбулися напередодні.

Лідери країн-членів Євросоюзу скасували екстрений саміт по Brexit, який був запланований на 17-18 листопада, повідомляє Reuters.

Згідно з повідомленням, офіційні представники ЄС заявили, що під час проведених 17 жовтня переговорів з Brexit за участю прем'єр-міністра Британії Терези Мей їм не вдалося досягти прогресу.Зазначається, що завдяки цьому в Лондона буде час на вирішення проблеми внутрішньої політики, яка, на думку більшості лідерів ЄС, є реальною перешкодою для проведення операції.Також сказано, що ця зустріч відбудеться в тому випадку, коли головний парламентер ЄС Мішель Браньє повідомить про прогрес у переговорному процесі.Своєю чергою Мей заявила, що вони показали здатність того, що можуть працювати над складними угодами разом конструктивно."Я залишаюся впевненою в хорошому результаті", - резюмувала британський прем'єр.Раніше глава Європейської Ради Дональд Туск закликав ЄС бути готовим до виходу Великої Британії із союзу без досягнення угоди.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp