Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійня в Керчі: віруюча мама стрілка забороняла синові розважатися

19 жовтня 2018 р., 08:25

Владиславу Рослякову мати забороняла розваги.

Мати керченського стрілка була активісткою Свідків Єгови. Вона забороняла з дитинства синові розважатися, вважаючи це гріхом.

Мати керченського стрілка Владислава Рослякова, який влаштував криваву бійню в коледжі і вбив 21 людину, була активісткою релігійної організації Свідки Єгови і забороняла синові розважатися. Про це в четвер, 18 жовтня, повідомляє телеграм-канал Mash.

За даними ресурсу, з дитинства Владиславу мати заборонила розважатися, оскільки вважала це гріхом.

"У школі хлопчик не брав участь у самодіяльності, не ходив на гуртки і не брав участі в святах. Класна керівниця - Марина Маслова - каже, що йому не можна було навіть в кіно. Іноді Влад порушував мамині заборони і пробирався до хлопців потайки. За це незмінно отримував наганяй", - йдеться в повідомленні.

Відомо також, що Владиславу не подобалися люди з релігійної організації його мами. Він намагався багато часу проводити в школі, де його знали, як тихого і усміхненого хлопця.

"Влад вчився погано, на трійки. У дев'ятому класі постійно ходив в бібліотеку - там був комп'ютер, який мама відмовлялася купити. Хлопець зареєструвався в соцмережі, захопився панком, навісив на себе браслети - мамі це, звичайно, не сподобалося. У підсумку вона прийшла до класної керівниці і запитала, що їй робити з сином. Та порадила купити комп'ютер. Мати купила, але проблем він не вирішив", - пише видання.

Нагадаємо, в результаті теракту в Керченському політехнічному коледжі загинула 21 людина. У лікарнях перебувають понад 40 осіб, п'ять з яких - у комі. Сьогодні поранених почали розвозити в інші міста.

Бійню влаштував 18-річний студент 4 курсу коледжу Владислав Росляков. Його тіло з вогнепальним пораненням виявлено в бібліотеці коледжу.

Корреспондент.net


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp