Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Ти зможеш, якщо я зміг»: Закарпатські спортсмени провели захід для дітей (ФОТО)

19 жовтня 2018 р., 10:05

Ось як все відбувалося...

«Ти зможеш, якщо я зміг» – захід для вихованців обласних соціальних закладів для дітей провели спортсмени Закарпаття
У четвер, 18 жовтня, у м. Ужгород на базі ОК ДЮСШ ФСТ «Динамо» відбувся захід «Ти зможеш, якщо я зміг» для вихованців обласного притулку для дітей (смт Батєво Берегівського району) та Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації дітей (м. Свалява).
Закарпатські спортсмени провели для дітей показове тренування з фехтування та греко-римської боротьби. Ініціативну реалізували обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Служба у справах дітей Закарпатської облдержадміністрації.
На кілька годин друзями та наставниками для діток стали фехтувальники і тренери Оремуш Гейза і Артем Матявосов, тренер з греко-римської боротьби Сергій Черняхов. Гостям спортсмени розповіли і продемонстрували ази мистецтва володіння шаблею, шпагою та рапірою, а також показали, як можна загартовувати свої тіло та дух за допомогою спорту.
Діти й самі випробували себе у якості фехтувальників, а асистували їм у цьому вихованці ДЮСШ. І спортивний інвентар, і спеціальна форма, і сам благородний вид спорту, з якого Закарпаття виховало чимало чемпіонів, викликали у дітей неабиякі цікавість і захоплення.
Кожному маленькому учаснику заходу організатори вручили пам’ятні сувеніри, які нагадуватимуть їм, що вони можуть боротися і здобувати перемоги!

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp