Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі за добу 16 обстрілів, поранений боєць

19 жовтня 2018 р., 16:55

ВСУ відкривали вогонь у відповідь.

За даними української розвідки, протягом доби двоє сепаратистів були знищені і ще четверо отримали поранення.

За минулу добу, 18 жовтня, підрозділи сепаратистів 16 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Ворог двічі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Один український військовослужбовець був поранений.

Про це повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в ранковому зведенні в п'ятницю, 19 жовтня.

Противник здійснив обстріл позицій ЗСУ в районі населених пунктів Кримське, Луганське, Невельське, Новомихайлівка, Степове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"По опорному пункту наших військ поблизу Новомихайлівки противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120 мм. Позиції Об'єднаних сил в районі Чермалика окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру. У Лебединському по наших захисниках вівся вогонь протитанковими керованими ракетами", - йдеться в повідомленні.

З початку поточної доби ворог тричі обстріляв позиції в районі Авдіївки, Гнутового і Водяного з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

За даними української розвідки, протягом доби двоє сепаратистів були знищені і ще четверо отримали поранення.

Нагадаємо, за добу 17 жовтня сепаратисти 17 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Тоді двоє військовослужбовців були поранені.

Корреспондент.net



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp