Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Мукачівщини сплатили до бюджету майже 284 мільйони

7 серпня 2014 р., 17:09

Протягом семи місяців платники Мукачівщини сплатили до бюджету 283,9 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Зокрема, у липні цього року до бюджету надійшло 40,9 тис. грн. єдиного внеску. Крім цього, щомісяця збільшується кількість платників ЄСВ, які звітують в електронному вигляді.

Звертаємо увагу, що за інформацією щодо подання звітності та сплати єдиного внеску, отриманням безкоштовних ключів електронного цифрового підпису та програмного забезпечення можна звертатися в ЦОП Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Нагадаємо, що на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України працює он-лайн сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва.

Для отримання інформації з Реєстру страхувальників достатньо знати ім’я, прізвище та по батькові платника, його податковий номер або серію та номер паспорта.
За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp