Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Клімкін висловився про антиугорські білборди на Закарпатті

22 жовтня 2018 р., 18:50

ММіністр закордонних справ не оминув цю тему

Останніми днями край сколихнула новина про антиугорські заклики, що спрямовані, аби створити провокацію.

20 жовтня на Закарпатті з’явилися провокаційні білборди із зображеннями трьох лідерів угорської громади і антиугорськими закликами.

Міністр Клімкін прокоментував інцидент, пише Нова Україна.

На своєму аккануті в соцмережі Twitter дипломат написав що провокації на території Закарпаття були очікуваними. Так, на думку глави МЗС, банери, які засуджують угорський сепаратизм, з’явилися “таємничим чином”.

Яким був закарпатський тиждень: Давайте повоюємо!Міністр закордонних справ заявив про необхідність розслідування появи скандальних білбордів
Відзначимо, що в кількох районах Закарпатської області практично одночасно з’явилися рекламні щити з зображеннями лідерів Товариства угорської культури. Під знімками був напис “Зупинимо сепаратистів”. Реклама була розміщена в ніч на 20 жовтня. Крім того, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль назвав появу білбордів “примітивною провокацією російських спецслужб” і повідомив, що правоохоронці розшукують виконавців. У свою чергу угорська громада назвала цей інцидент “цькуванням”.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp