Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Прикарпатті зафіксовано аварійні знеструмлення

24 жовтня 2018 р., 19:39

В Івано-Франківській області сильний вітер, зафіксовані знеструмлення в Долинському, Калуському районах та Яремчанській зоні.

В Івано-Франківській області через сильний вітер зафіксовані знеструмлення в Долинському, Калуському районах та Яремчанській зоні. Про це в середу, 24 жовтня, повідомляє ВАТ Прикарпаттяобленерго.За даними відомства, пориви вітру ще не досягли максимальної швидкості, але він помітно посилюється. У деяких районах вже зафіксовані одиничні відключення, викликані негодою."Бригади працюють над відновленням електропостачання, але ймовірність нових відключень залишається", - повідомляють у Прикарпаттяобленерго.За їхньою інформацією, якщо лінії колл-центру будуть перезавантажувались, про відключення електроенергії можна дізнатися на сайті компанії.Як повідомлялося, в Україні протягом 24 - 25 жовтня очікується різка зміна погодних умов.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp