Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сапери ЗСУ перемогли на змаганнях у Канаді

25 жовтня 2018 р., 08:00

Українські сапери перемогли на змаганнях у Канаді.

Міжнародні змагання Ardent Defender-2018 проходили з 1 до 19 жовтня на військовій базі Борден, у штаті Онтаріо.

Військовослужбовці Центру розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України перемогли на змаганнях Ardent Defender-2018, які відбулися в Канаді. Про це в середу, 24 жовтня, повідомляє прес-центр Міноборони.

За даними відомства, в навчаннях взяли участь військовослужбовці з понад 20 країн. Їхньою метою було відпрацювання повного циклу протидії загрозам від вибухових пристроїв у комбінованому, міжвідомчому, багатонаціональному та суспільному середовищі, фокусування на ефективному управлінні на оперативному і тактичному рівнях, максимальному зменшенні загрози від вибухонебезпечних предметів у контексті операцій з підтримки миру.

За результатами змагань колективним рішенням суддів переможцями були визнані українські сапери.

Як повідомлялося, 19 жовтня в Україні завершилися навчання Чисте небо-2018, у яких взяли участь близько 700 представників з дев'яти країн.

Нагадаємо, ЗСУ візьмуть участь в одних з найбільших в історії НАТО стратегічно-військових навчаннях Trident Juncture-2018. Вони розпочнуться у Норвегії 25 жовтня.

{g}





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp