Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівці отримають більше безкоштовних ліків

25 жовтня 2018 р., 11:20

Їх вартість компенсує держава.

На чотири мільйони гривень збільшено видатки на «Програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань та при наданні спеціалізованої та високоспеціалізованої стаціонарної медичної допомоги мешканцям м.Мукачева на 2018-2020 роки ». Рішення схвалено на черговій сесії міськради.

У зв’язку з відсутністю належного фінансування пацієнтів з цукровим діабетом державним та обласним бюджетом, збільшення кількості хворих на фенілкетонурію, забезпеченням вакциною населення для запобігання епідемії ГРВІ та грипу в осінньо-зимовий період та дороговартісного лікування пацієнтів, що скеровуються на високоспеціалізований (третинний) рівень медичної допомоги, з метою забезпечення лікарськими засобами пільгових категорій населення з міського бюджету цьогоріч пропонується виділити додатково 4 млн. гривень для цих потреб.

Загалом цьогоріч на фінансування всіх видатків по програму буде виділено майже 28 млн. гривень.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp