Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життєвий урок закарпатець не засвоїв (ФОТО)

30 жовтня 2018 р., 16:50

Знову взявся за старе

Працівники кримінальної поліції Мукачева затримали вже судимого чоловіка при спробі перепродати крадений смартфон. За фактом майнового злочину у поліції відкрили кримінальне провадження.

Із заявою про крадіжку мобільного телефону на автобусній зупинці у місті Мукачеві звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що в той час коли вона з дитиною заходила до громадського транспорту на вулиці Миру, з кишені її верхнього одягу зник смартфон.

Працівники кримінальної поліції міста після проведення пошукових заходів з’ясували, що до крадіжки телефона причетний 23-річний місцевий мешканець. Молодого чоловіка затримали поліцейські при спробі перепродати крадений телефон.

Відомості про подію у поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Крадену річ вилучили та після проведення експертизи повернуть власниці. Зараз підозрюваного у крадіжці перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів на території Берегова та Мукачева.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp