Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чемпіонат з жіночого футболу Закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

1 листопада 2018 р., 15:05

Закарпатські жінки отримали нагороди з футболу.

Акцентуємо увагу на кількості учасниць, адже через невелику популярність цього виду спорту серед дівчат маємо лише 10 районних команд, які тримаються виключно на ентузіазмі тренерів та директорів ДЮСШ.

Урочисте відкриття змагань розпочалось із вітальних слів голови Іршавської районної федерації футболу Василя Поповича, який представив учасницям Володимира Мимрікова – керуючого справами Іршавської міської ради, Станіслава Сухана – першого заступники голови ФФЗ та Василя Ізая – голову жіночого комітету ФФЗ. Відтак, вони побажали дівчатам вдалих стартів та подарували футбольні м’ячі.

Кожна команда протягом чемпіонату була забезпечена питною водою від ТМ «МОЯ ВОДА», яку люб’язно надало ТОВ «ЕКО-Сервіс» (директор – Й.Боднар).

У матчі за 3–4 місце зустрілись вихованки ДЮСШ Хустський р-н – ДЮСШ Рахівський р-н. З рахунком 3:0 перемогли футболістки Ясіня.

За золото, як і у чемпіонаті WU-16, боролись представниці Тячівщини та Виноградівщини.

Обидві команди заслуговували на золото, проте обійшлося без голів. Пенальті краще пробили футболістки Дубового, та ще й поперечина зіграла за них – 3:1.

На урочистому нагородженні чемпіонату медалі, грамоти та кубки учасницям змагань вручили Андрій Данканич – завідувач сектору молоді і спорту Іршавської РДА, Володимир Мимріков – керуючий справами Іршавської міської ради, Василь Ізай – голова Хустської районної федерації, голова комітету жіночого футболу ФФЗ та Василь Попович – голова Іршавської районної федерації футболу.

Нагороду за друге місце отримали футболістки виноградівської ДЮСШ «Колос» (Королево), за третє – ДЮСШ Рахівсього району (Ясіня), подяку за участь – вихованки Хустського району. Красень-кубок вручили команді ДЮСШ Тячів.

Традиційно у номінаціях були визначені кращі:

– нападники – Тетяна Обладанюк (ДЮСШ Рахівський р-н) та Вікторія Колеснікова (ДЮСШ Тячівський р-н);

– гравці – Арсенія Божук (ДЮСШ Хустський р-н) та Надія Ковбаснюк (ДЮСШ Рахівський р-н);

– воротар – Андріана Ференці (ДЮСШ ФСТ «Колос» Виноградівський р-н).

Окрім цього наймолодшій учасниці змагань, одинадцятирічній Анні Громовій із Ужгорода, було вручено заохочувальний приз – футбольний м’яч.

Протягом чемпіонату відмінно впорались із завданням бригади арбітрів. До речі, комітет жіночого футболу висловлює подяку двом представницям прекрасної статі в обласному футболі: Мар’яні Сухан із Іршавського району та Любові Куніній із Мукачівського, які радо погодились стати лайсменами чемпіонату, адже й самі скучили за жіночим футболом.

На завершення хочеться відзначити, що традиційно у нашій області змагання з футболу серед дівчат проходять за підтримки Управління молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації (начальник В.Ерфан) та ОЦФЗН «Спорт для всіх» (в.о. директора О.Станко).

Комітет жіночого футболу ФФЗ також щиро вдячний голові Федерації футболу Закарпаття Івану Дурану за фінансову підтримку; голові Іршавської районної федерації футболу Василю Поповичу та ФК «Бужора» (Іршава) – за допомогу в організації змагань, а також Йожефу Боднару, президенту ФК «Вітязь» (Концгазо), за забезпечення учасниць питною водою.

Більше фото на офіційній сторінці ЖІНОЧОГО ФУТБОЛУ ЗАКАРПАТТЯ

Анастасія ПЕНЗОВА, ФФЗ

Відео Андрій ДОБОШ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp