Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій до біди довів (ФОТО)

2 листопада 2018 р., 18:05

Життя не вчить декого

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Рахівському та Берегівському районах.

У Рахівське відділення поліції вчора ввечері надійшла інформація про те, що містом їздить автомобіль, порушуючи правила дорожнього руху, а його водій може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Volkswagen Pоlо» іноземної реєстрації, на якому ще й не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Богдан у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,92 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Верхнє Водяне Рахівського району поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Бене Берегівського району ввечері сталася ДТП за участі відразу трьох автомобілів. Місцевий житель, не переконавшись в безпечності маневру, виїжджав заднім ходом із двору на вулицю на автомобілі «ВАЗ-2107». На дорозі його машину вдарив автомобіль «КаМАЗ», від чого «сімку» кинуло на припаркований на узбіччі автомобіль «ВАЗ-21099».

На щастя, обійшлося без жертв, але коли на місце події прибула група реагування патрульної поліції Берегівського відділу, то виявила, що водій «ВАЗ-2107» перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед марки «Sаbur», яким керував житель села Яноші Берегівського району. Водій не мав жодних документів і був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Мопед затримали на спецмайданчик поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp