Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв приймав громадян

5 листопада 2018 р., 17:35

Міський голова Ужгорода провів прийом громадян.

Сьогодні Ужгородський міський голова Богдан Андріїв провів особистий прийом громадян. Прийшли більше півсотні ужгородців, розглянули близько чотирьох десятків звернень. Були присутні також заступники міського голови Олександр Білак та Ігор Фартушок, керівники структурних підрозділів міської ради.

Ужгородці зверталися з різних питань: про надання земельних ділянок та житла, у тому числі учасникам АТО, щодо матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію після операції, цікавилися отриманням дозволу на здійснення підприємницької діяльності та з приводу функціонування торгових зон у центральній частині міста. Просили допомогти з підтвердженням власності на гараж, пояснити причини відмови у нарахуванні субсидій, проблеми з приватизацією житла, покращення житлових умов тощо. Голови ОСББ піднімали питання ремонту покрівель в ужгородських багатоповерхівках, внутрішньоквартальних територій.

Також мешканці однієї з вулиць, у зв’язку з випадками хуліганства, просили встановити камери відеонагляду.

Окрім прохань, на прийомі були і слова вдячності, зокрема за перші автобуси нового комунального транспорту, які, як казали ужгородці, дуже зручні для людей з інвалідністю. Також пенсіонерка, котра проживає в одному з помешкань на вулиці Михайла Лучкая, прийшла подякувати міському голові за відремонтований дах будинку.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp