Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Смерть Гандзюк: ЗМІ повідомили нові деталі

6 листопада 2018 р., 08:13

ЗМІ пишуть, що на 95% постраждалих ділянок тіла активістки було зафіксоване поверхневе загоєння.

Клінічною причиною смерті активістки, співробітниці Херсонської мерії Катерини Гандзюк став відрив тромбу. Про це в понеділок, 5 листопада, пише Newsroom.Як повідомляється, тромб під коліном утворився після передостанньої операції."Батько Катерини Гандзюк, який є лікарем і постійно знаходився разом з донькою, звертав увагу медпрацівників лікарні на те, що цей тромб необхідно видалити.

За декілька днів до смерті активістці зробили ще одну операцію, після чого тромб зрушив з місця", - пише ЗМІ.Чи була причиною смерті Гандзюк недбалість лікарів, має показати експертиза.За даними Newsroom, на 95% постраждалих ділянок тіла активістки останнім часом було зафіксоване поверхневе загоєння. Більш того, раніше не транспортабельній Катерині було дозволено виїхати на лікування за кордон, і проводити її реабілітацію погодилися в Австрії. Гроші на лікування нібито були вже зібрані, а контракт з австрійцями підписаний.Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою, померла в лікарні 4 листопада. У декількох міст України пройшли мітинги-реквієми, присвячені Гандзюк.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp