Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали "шукачів щастя" (ФОТО)

6 листопада 2018 р., 16:50

Такі реалії

Двох нелегальних мігрантів та їх ймовірного переправника затримали сьогодні вночі прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону.

Під час проведення контрольно – перевірочних заходів поблизу населеного пункту Ділове наряд зупинив автомобіль марки «Ауді» під керуванням 61-річного громадянина України. В салоні автівки окрім водія знаходилось ще двоє чоловіків неслов’янської зовнішності, які повідомили, що є громадянами Бангладеш. У одного з іноземців не було при собі жодних документів, інший для перевірки надав посвідку на тимчасове проживання в Україні. Мету свого перебування на Закарпатті ані водій, який мешкає у Харківській області, ані його пасажири пояснити не змогли.

За порушення вимог статті 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України» стосовно громадянина України було складено адмінпротокол, справу скеровано до суду.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp