Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі діти до школи не йдуть

6 листопада 2018 р., 18:50

Через карантин

У селі Великі Лучки, що на Мукачівщині, припинили навчання у школах через кір та ГРВІ. Навчальний процес призупинено, аби не ризикувати здоров’ям дітлахів.

У зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на ГРВІ та високим ризиком підвищення захворюваності на кір, у навчальних закладах села Великі Лучки призупинено навчально-виховний процес.

Про це йдеться у повідомленні Мукачівської районної адміністрації.

Відтак, на карантині від 6 листопада знаходяться:

ЗОШ І-ІІІ ст. с. В.Лучки, всього учнів – 1016, з яких у 3 підтвердився діагноз «кір» (учні 2, 3, 6 класів);ЗОШ І-ІІ ст. с. В.Лучки, всього учнів – 154, з яких 4 захворіли на кір; (3, 4 та 6 клас);ДНЗ №2 с. В.Лучки, всього 216 вихованців, хворіють на ГРВІ 65 дітей, діагнозу «кір» станом на 05.11.2018р. – не підтверджено.Читайте також: На Закарпатті спостерігається друга хвиля підйому захворюваності на кір

Нагадаємо, навчально-виховний процес в ДНЗ №1 – призупинено з 30 жовтня 2018 р.

Також, за інформацією завідуючої Великолучківської АЗПСМ Надії Хома, кір діагностували ще в 4 дітей, які не охоплені дошкільним вихованням та у 2 дорослих.

Всього у с. В.Лучки кір діагностували в 13 осіб.

Карантин триватиме до стабілізації епідеміологічної ситуації.

PMG

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp