Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Неповнолітні закарпатці зважилися на гріх

8 листопада 2018 р., 14:05

У Перечині

У місті Перечин з приміщення залізничного вокзалу було скоєно крадіжку комп'ютерної техніки. За підозрою у цій крадіжці поліція затримала двох неповнолітніх. Крадене майно правоохоронці вилучили, слідство у справі триває.

Працівники Перечинського відділення поліції розслідують справу за фактом крадіжки майна з приміщення місцевої залізничної станції. З одного з кабінетів було викрадено комп'ютерну техніку на суму майже 40 тисяч гривень.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Перечинщини встановили осіб, причетних до вчиненого злочину. Ними виявились двоє неповнолітніх місцевих мешканців, віком 14 та 17 років.

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, що передбачено частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, у поліції відкрили кримінальне провадження. Викрадене полісмени вилучили. У справі триває слідство.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp