Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово: кращі колективи та виконавці міста відіграли концерт

9 листопада 2018 р., 12:10

Концерт був благодійний, збирали гроші на лікування дітей.

Кошти збирали на лікування Анастасії Волошин та Дмитрика Палька.

У скриньку кидали різні грошові одиниці – українські, європейські, американські. Лічильна комісія після програми нарахувала близько 40 тисяч гривнів – по половині з них було вручено мамі дівчинки та бабусі хлопчика.

Ініціатор проведення заходу – шоу-група “Атас”.

Прикро, але Настя і Дмитрик сягнули цього рубежу. Тому особливо хвилююче, що небайдужі люди зібралися, щоб подарувати промінчик надії хворим діткам та їх родинам.

Першими на сцену вийшли члени камерного хору викладачів Берегівської школи мистецтв, який, до слова, нинішнього року відзначає своє 30-ліття (керівник Тетяна Горзов). Їх змінили запальним закарпатським танцем вихованці зразкової студії освітньо-культурного центру національних меншин під керуванням легендарного подружжя Вікторії та Людвига Бундащів – лауреатів відзнаки “Про урбе”. Оплесками зустрічали присутні Валентину Галай – переможницю конкурсу декламаторів ім.Петра Яцківа та учасницю пісенних фестивалів “Різдвяна зірка” і “Червона рута”.

Як завжди зачарували чарівним співом Олег Кузнєцов та Аксенія Безик. Неперевершеними були й танцюристи шоу-гуртів “Стріт Денс” і “Атас”. Приємно здивувала деб’ютантка, учасниця вокального колективу “Струни Берегова” Валерія Семенюк. Не поскупилось майстерністю нещодавно створене інструментальне тріо викладачів Берегівської школи мистецтв у складі О.Кун, Т.Пастор та Ю.Варга. Вкотре заворожили публіку вихованці клубу спортивного танцю “Гармонія” (керівник Волдодимир Фіцай). Завершувала концертну програму чарівна Вікторія Ткач.

Лічильна комісія оголошує під оплески аудиторії суму зібраних коштів – майже 40 тисяч гривнів. На жаль, на благодійний концерт завітало дуже обмаль знаних підприємців, які б могли подвоїти чи потроїти даний показник. А так у залі в основному були присутні вчителі, працівники культури, батьки та знайомі виступаючих, просто не байдужі до чужої біди люди.

Від імені Насті та Дмитрика щиро дякувала містянам за пожертви, а творчим колективам та виконавцям – за ініціативу, мама дівчинки Наталія, котра ледве стримувала сльози. На концерті була присутня і її донька.

Милосердя і доброта – як два крила, на яких тримається людство. На все гарне, що для нас роблять люди, слід відповідати добром. То ж поспішаймо його дарувати, бути щедрими і милосердними.

ГОЛОС КАРПАТ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp