Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд заборонив Північним потокам платити Газпрому

10 листопада 2018 р., 10:15

Нафтогаз через суд в Швейцарії намагався заарештувати акції Nord Stream AG і Nord Stream 2 AG, але ці спроби "поки були безуспішними".

Суд в Швейцарії прийняв рішення заборонити компаніям Nord Stream AG і Nord Stream 2 AG проводити будь-які виплати на адресу російського Газпрому.

Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на інформацію Газпрому в п'ятницю, 9 листопада.

Зазначається, що таке рішення було прийнято в рамках забезпечувальних заходів на вимогу українського Нафтогазу.

"В результаті заборони всі виплати від цих компаній Газпрому направляються на швейцарських приставів", - йдеться в повідомленні.
За даними Газпрому, українська компанія також намагалася заарештувати акції Nord Stream AG і Nord Stream 2 AG, але ці спроби "поки були безуспішними".
Нагадаємо, компанії Nord Stream AG і Nord Stream 2 AG були створені для планування, будівництва і подальшої експлуатації газопроводів Північний потік і Північний потік-2. Їхні штаб-квартири розташовані в швейцарському місті Цуг.
Нагадаємо, в кінці лютого Стокгольмський арбітражний суд задовольнив вимогиНафтогазу, зобов'язавши Газпром виплатити українській компанії $4,63 млрд за недопоставку газу за транзитним договором. З урахуванням боргу української сторони за поставлений газ близько $2,1 млрд, російська компанія залишилася винна $2,56 млрд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp