Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ заблокувала схему легалізації викрадених автомобілів

10 листопада 2018 р., 11:03

Колишній старший державтоінспектор налагодив схему реєстрації легкових машин, на яких були перебиті номери кузова і двигуна.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою заблокували схему легалізації автомобілів, які були оголошені в розшук на території України.Про це повідомляє прес-служба СБУ в п'ятницю, 9 листопада."Оперативники спецслужби встановили, що колишній старший державтоінспектор одного з відділів управління ДАІ ГУ МВС у Черкаській області з 2015 року налагодив схему реєстрації легкових авто, у яких були перебиті номери кузова і двигуна. Свої наживні послуги зловмисник оцінював у розмірі від 5 до 15 тисяч доларів США залежно від марки і року випуску автомобіля", - розповіли в СБУ.Зловмисник незаконно оформив більше 10 викрадених транспортних засобів. Вилучені автомобілі направлені на експертизу, а також встановлюються справжні їхні власники.За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею про зловживання службовим становищем і про службову підробку (ч.2 ст.364 і ч.2 ст.366 КК України). Підозрюваного оголошено в розшук.Тривають слідчо-оперативні дії щодо встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.Раніше стало відомо, що в Полтавській області "злодій у законі" намагався підкупити співробітника СБУ. Він запропонував силовику 5 тисяч доларів за сприяння у вирішенні питання про закриття кримінальної справи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp