Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура встановила причетних до "виборів" у "ЛНР"

14 листопада 2018 р., 08:54

Організаторам і учасникам "виборів" загрожує позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Прокуратура Луганській області порушила кримінальну справу за фактом організації і проведення "ви иборів" у самопроголошеній "ЛНР". Про це повідомляє прес-служба відомства у вівторок, 13 листопада.

Кримінальне провадження відкрито за статтями про насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, зазіхання на територіальну цілісність України, створення терористичної організації, керівництво такою групою чи участь у ній."Слідчими встановлено осіб, які безпосередньо організовували, фінансували проведення незаконних виборів і брали участь в якості кандидатів на посади в псевдодержавних утвореннях "ЛНР", а також представників іноземних держав, що входили до складу спостерігачів", - йдеться в повідомленні.Згідно з санкцією статей організаторам і учасникам "виборів" загрожує позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої.Як відомо, за результатами "виборів" главою "ЛНР" залишився Леонід Пасічник.Відзначимо, Україна, ряд країн і організацій, в тому числі ООН та ОБСЄ, заявили про невизнання "виборів" у "ЛДНР".У Москві проведення цих "виборів" назвали "необхідною в сьогоднішніх умовах мірою".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp