Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Усі подробиці жахливої ДТП, у якій загинули закарпатські заробітчан (ФОТО)

14 листопада 2018 р., 17:40

Горе, яке неможливо описати

 

11 листопада сталася жахлива аварія в районі чеського містечка Тршинець (неподалік від Острави). Речниця МЗС Катерина Зеленко підтвердила інформацію про загибель чотирьох громадян України внаслідок ДТП у Чехії.

Як стало відомо загинули закарпатські заробітчани - жителі Виноградівського та Хустського районів. Аварія сталася о 4-й ранку. Мікроавтобус "Мерседес" зіштовхнувся з каміоном.

— Удар був такої сили, що мікроавтобус перекинувся на дах і злетів з дороги. Так само і вантажівка, - повідомила прес-секретар поліції Габріела Покорна.

Усі загиблі в результаті аварії - а це люди від 19 до 47 років - їхали в мікроавтобусі. Рятувальники повідомили, що не змогли їх врятувати – люди від важких травм померли на місці. Одну постраждалу госпіталізували. Екстрена допомога ускладнилася тим, що мікроавтобус був сильно пошкоджений, заклинило всі двері.

Жінка, яка отримала важкі травми, опинилася під транспортним засобом. Вона була при свідомості, і рятувальники змогли дати їй знеболювальні, і лиш потім витягнути з-під уламків. В неї виявили попередньо пошкодження черевної порожнини та переломи. Вертоліт доставив закарпатку до університетської лікарні в Остраві. Як зазначають чеські рятувальники у той момент стан постраждалої оцінили як критичний.

Наразі відомо, що вантажікою керував 37-річний чоловік, він також потрапив до лікарні.

Mukachevo.net спробувало офіційно підтвердити інформацію у Посольстві України у Чеській Республіці, але там зазначили, що питання висвітлює Міністерство закордонних справ України. Саме там редакції зазначили, що не можуть розголошувати персональні дані, чим не підтвердили, та не спростували інформацію, що серед загиблих є закарпатці.

У Почесному консульстві Чеської Республіки в Ужгороді порадили подзвонити у консульство у Львові, але там за вказаними номерами на сайті не беруть слухавку.

Водночас, у соціальній мережі Фейсбук поширили допис з висловленням співчуттів щодо загибелі молодих людей у згаданій ДТП.

Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp