Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Після 52 днів на передовій та постійних обстрілів хлопців відправляють знову в бій

9 серпня 2014 р., 15:50

По документам хлопці перебувають в Миколаєві, подалі від лінії фронту, а насправді їх переозброюють і кидають на передову.

Активіст Володимир Парасюк повідомляє, що наших хлопців, які тримали Зенленопілля, не хочуть відпустити додому і відправляють знову на "м’ясорубку".

"Вчора зустрілись з частиною 24 бригадою. Хлопці якраз виходили із Зеленопілля. Можу сказати тільки одне - це Герої. Вони багато розповідали про те, що відбувається на самій передовій, про те, як поводиться командування, як їх в прямому сенсі зливали і скільки обстрілів вони пережили. Від них отримав ще одне підтвердження того, про що говорять усі військові - справжню кількість жертв з нашого боку постійно применшують. Один з бійців сказав, що прослужив в армії 10 років і не може зрозуміти для чого їх туди кинули і протримали стільки часу. Коли вони виходили із Зеленопілля, колону обстріляли, є бійці, які потрапили в полон до терористів.

Але найбільша проблема, якій максимально треба надати розголосу, це те, що хлопців знову хочуть вислати на передову. Вони перебували в зоні АТО 52 дні, кожного дня витримували шалені обстріли з боку Росії, до них не приходила підмога і продовольство, але попри все Вони гідно відбивали атаки супротивника і виконували своє бойове завдання. Зараз їх нібито офіційно перевели в Миколаїв, але насправді хочуть відіслати десь під Харків, переозброїти, а далі знову на передову. Хлопці заслуговують на відпочинок і побачити нарешті своїх рідних. Вони майже три місяці захищали нас і тепер наше завдання захистити їх і не допустити, щоб їх знову кинули в нову м'ясорубку.

Хочу звернутись до всіх журналістів: Поїдьте до бійців з 24 бригади. Вони знають і розкажуть дуже багато правди, про яку Україна навіть не здогадується. Зараз бригада перебуває в Бердянську.

Хлопці заслуговують на відпочинок і побачити нарешті своїх рідних. Вони майже три місяці захищали нас і тепер наше завдання захистити їх і не допустити, щоб їх знову кинули в нову м'ясорубку".

Активіст запевняє, що прикладає всіх зусиль, щоб визволити всіх бійців і повернути додому живими.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp