Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород фестивалить (ФОТО)

16 листопада 2018 р., 10:50

Стартувало "Закарпатське божоле"

Вчора ввечері першу бочку вина цьогорічного врожаю вже традиційно відкоркували у центрі міста, на перехресті вулиць Августина Волошина та Корзо. Дійство супроводжувалося лицарськими поєдинками та вогняним шоу. Після того, як краплі вина рясно пролилися на землю, всіх присутніх пригощали головним напоєм фестивалю.

Цьогорічне свято молодого вина «Закарпатське божоле» в Ужгороді проходить уже водинадцяте. Дата проведення традиційна – треті вихідні листопада, що співпадає зі святом «Божоле» у Франції, традиція якого сягає XIX століття. Уже завтра ужгородців та гостей міста чекають на фестивалі у "Совиному гнізді": тут, у винних підвалах, свою продукцію представлять кращі винороби краю, працюватимуть і футкорд, можна буде придбати сувенірну продукцію. Із суботи працюватиме фотозона, гостей розважатимуть гурти "Рокаш", Анця", "Чаламада" та інші виконавці. Фестиваль триватиме до неділі, 18 листопада включно.

Організатор свята - Спілка приватних виноградарів та виноробів Закарпаття (голова спілки - Олександр Ковач). Фестиваль проходить за підтримки Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp