Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Північна Корея випробувала новітню зброю - ЗМІ

16 листопада 2018 р., 09:30

КНДР повідомила про випробування стратегічної зброї на тлі зриву переговорів з держсекретарем США.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відвідав військовий полігон, де пройшли успішні випробування "високотехнологічної зброї". Про це у четвер, 15 листопада повідомило агентство Yonhap з посиланням на державні ЗМІ КНДР.

За інформацією Центрального телебачення КНДР, випробування "ультрасучасної" зброї, яка розроблялася протягом довгого часу, проходили на полігоні Національного інституту оборони.
У повідомленні телеканалу зазначається, що вона призначена для "повноцінного захисту території і значного поліпшення бойової потужності армії".
Кім Чен Ин відвідав польові випробування зброї вперше з листопада 2017 року, коли спостерігав за пуском міжконтинентальної балістичної ракети.

Відтоді Північна Корея відмовилася від запусків балістичних ракет, а в червні 2018 року Кім Чен Ин підписав з президентом СШАДональдом Трампом декларацію про досягнення миру на Корейському півострові.
Нагадаємо, 8 листопада північнокорейські дипломати повинні були зустрітися з держсекретарем США Майком Помпео, однак зустріч була відкладена.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp