Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція Закарпаття забрала в українця «Opel» та цигарки (ФОТО)

20 листопада 2018 р., 17:35

Тютюнова контрабанда.

Сьогодні на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України тютюнових виробів. Перемістити цигарки через митний кордон намагався наш співвітчизник.

Українець на митний пост заїхав легковим автомобілем «Opel» із угорською реєстрацією та прямував в Угорщину в приватних справах.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення митного огляду. Відтак у спеціально виготовленому сховищі (тайнику), а саме в порогах автомобіля, працівники митниці виявили приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 350 пачок цигарок «Rothmans Demi», вітчизняного виробництва з акцизними марками України вартістю 10 500 грн.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки та транспортний засіб, вилучено.

{g}
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp