Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держрибагентство пояснило, яке судно затримано в Азовському морі

20 листопада 2018 р., 21:29

Затримане рибальське судно вийшло в море з непідконтрольної території.

В Україні пояснили, яке судно напередодні було затримано російською прикордонною службою в Азовському морі.

Держрибагентство України прокоментувало інформацію про затримання українського судна в Азовському морі. Про це у вівторок, 20 листопада, повідомляє прес-служба відомства.

"За інформацією про затримання українського судна в Азовському морі. В мережі Інтернет поширилася інформація про затримання російською прикордонною службою українського риболовецького судна в Азовському морі. Відомості про затримання саме українського риболовецького судна в Державному агентстві рибного господарства України відсутні", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, за попередньою інформацією відомства, рибальське судно вийшло в море з непідконтрольної території, а саме з м. Новоазовськ Донецької області.

"Документального посвідчення, що затримане російською прикордонною службою риболовецьке судно є суб'єктом господарювання, що здійснює свою рибогосподарську діяльність відповідно до законодавства України, немає", - відзначили в Агентстві.

Раніше повідомлялося, що російські прикордонники затримали в Азовському морі український риболовецький катер за порушення правил рибальства. Зазначалося, що маломірний плавзасіб було виявлено в районі Єйської коси. Його затримали і доставили в порт міста Єйськ.

Як відомо, 30 жовтня Україна і Росія відпустили по сім затриманих моряків. Екіпаж судна Норд поїхав до Криму, а частина рибалок судна ЯМК-0041 повернулися на материкову Україну. Пізніше трьох українських моряків випустили з СІЗО Сімферополя під підписку про невиїзд.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp