Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття відзначає День Гідності та Свободи

21 листопада 2018 р., 10:50

Сьогодні, 21 листопада, Закарпаття вшановує громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, відзначаючи з усією країною День Гідності та Свободи.

 

Керівники області, міста Ужгород, військовослужбовці, представники громадськості зібралися в обласному центрі біля пам’ятного знаку борцям за свободу і незалежність України, аби віддати шану тим, хто ціною власного життя виборював право України на європейський вибір і світле майбутнє.
Зворушливим і символічним стало звучання на заході пісні «Пливе кача…», яку виконала солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Василина Гулянич. У супроводі своєрідного народного реквієму за загиблими на Майдані та в ході бойових дій на Донбасі присутні залишили біля пам’ятного знаку десятки запалених лампадок.
Ввечері вогні пам’яті запалять і на балконі будівлі Закарпатської облдержадміністрації. Закликаємо долучитися до спільного вшанування захисників незалежної суверенної України всіх краян.
Нагадаємо, що в атріумі обласної державної адміністрації експонують виставку світлин періоду Революції Гідності. На понад півсотні робіт закарпатських фотокореспондентів зафіксовані знакові події ужгородського Євромайдану.
Герої не вмирають, поки жива пам’ять про їхній подвиг!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp