Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські міліціонери викрили юних крадіїв аудіо-техніки

13 березня 2014 р., 18:20

17-річний мешканець міста Берегово, за попередньою змовою із неповнолітнім товаришем, вчинили крадіжку  аудіо-техніки з чужого помешкання.

До чергової частини Берегівського районного відділу міліції поступило повідомлення про невідомих осіб, які проникли у приміщення будинку, який розташований по вул.Б.Хмельницького в м.Берегові. 

Скориставшись відсутністю власниці будинку, злодії скоїли крадіжку  DVD-програвача та цифрового телевізійного тюнера. Співробітникам Берегівського райвідділу знадобилось дві доби, щоб розкрити дану крадіжку. 

Старший оперуповноважений карного розшуку капітан міліції Юрій Філе та інспектор-кінолог Михайло Брезинський у ході проведення оперативно–розшукових заходів  встановили осіб, причетних до даного злочину і затримали крадія. Ним  виявився 17-річний берегівчанин, який вже декілька разів попадав в поле зору правоохоронців, та його неповнолітній товариш. Під час допиту молодики  зізналися у скоєнні крадіжки та розказали деталі злочину. В подальшому речові докази були вилучені слідчим. Окрім того, вказані особи перевіряються на причетність до інших нерозкритих аналогічних злочинів на території м. Берегова та району. 

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Таємне викрадання чужого майна, вчинена за попередньою змовою групою осіб та поєднане з проникненням у житло). Караються такі дії позбавленням волі на строк від трьох до шести років.   
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp