Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли у коледж

22 листопада 2018 р., 13:40

Медичний

З метою відпрацювання спільних дій працівників Міжгірського медичного коледжу та рятувальників на випадок виникнення пожежі, 21 листопада проведено спеціальне об’єктове навчання на території коледжу.

Згідно з тактичним задумом, під час навчального процесу в одному із кабінетів сталося коротке замикання електромережі та виникла пожежа. Про це один із викладачів повідомив директора коледжу та місцевий рятувальний підрозділ.

Працівники закладу негайно розпочали евакуацію учнів та персоналу. Через декілька хвилин, на місце вже прибули й вогнеборці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я та ліквідували умовну пожежу. Крім рятувальників на навчаннях також були присутні й працівники газового господарства та медики.

Далі для усіх присутніх рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Тут вогнеборці присутнім правила безпеки у побуті та продемонстрували пожежно-рятувальну техніку й обладнання, за допомогою якого рятують людські життя, матеріальні цінності громадян, а також ліквідовують надзвичайні ситуації. Крім того, фахівці ДСНС розповіли про пожежі, які траплялися в районі та селищі. Також кожен, хто виявив бажання, міг відчути себе справжнім рятувальником, одягнувши захисний одяг та шолом вогнеборця.

Наприкінці зустрічі фахівці Служби порятунку вкотре наголосили на важливості дотримання правил пожежної безпеки та в черговий раз нагадали екстрений номер виклику «101». Всі учасники заходу отримали тематичні листівки-застереження з основними правилами безпеки життєдіяльності.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp