Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потяг "Київ-Рахів" стане швидшим

10 серпня 2014 р., 13:00

Він їздитеме за прискореним графіком

Активний громадський діяч Владислав Посмітюха розробив прискорений граік руху Київ-Рахів.

Я,як куратор групи підтримки проекту, хочу запропонувати пасажирам Укрзалізниці та Львівській залізниці,а також жителям районів Рахівщини, Яремчанщини та інших як один з варіантів прискорення руху поїзда № 457/458 Київ-Рахів, після 3 жовтня якщо він буде курсувати надалі.
Якщо даний поїзд буде курсувати і надалі, то звичайна справа треба йому змінити розклад на краще, а також врахувати усі технічні моменти і можливості які виникли під час курсування даного поїзда напротязі перших рейсів! Як бачимо на розкладі, значно скоротився час у дорозі , у середньому на 1,5 години, враховуючи те що скасовані зупинки де пасажиропотоку немає: а це Фастів, Калинівка-1, Гнівань та Деражня. 

Однак і є нові зупинки, зокрема заїзд на станцію Жмеринка-пасажирська та зупинка поїзда на зупиночному пункті "Кваси". Щодо з.п. Кваси то зі слів пасажирів багато хто подорожував напротязі перших рейсів до курорту в Кваси, і пасажири змушені були виходити по станції Ясиня або Рахів. Щодо станції Жмеринка, зокрема в першу чергу цим потягом зможуть і скористатися Жмеринчани та жителі прилеглих районів,зокрема пасажири з Вапнярки,Рахнів а також Могилів-Подільського та Бару, також заїзд на станцію Жмеринка потрібен для виконання технологічної операції з поїздом, тобто заправка водою составу. Щодо графіку руху, також потрібно корегувати графік інших потягів, зокрема № 6019 Київ-Козятин, № 831 Київ-Гречани, № 830 Фастів-Шостка та інших.(Для кого цікаво, зможу скинути інформацію про перелік потягів яким потрібно змінити графік, а також час проходження поїзда по кожній станції). Зокрема хочу зауважити що час прибуття до станції Київ-Пасажирський залишився без змін. У графіку запропоновано відправлення зі станції Київ-пасажирський на 1 годину раніше, а прибуттям в Рахів ще раніше ніж 10.56, прибуттям о 10.40. Відправлення з Рахова майже на 2 години пізніше, та прибуттям до Києва без змін, рівно о 7.00. 

Хочу зауважити, що графік зроблений максимально дійсний до реальності, а також потребує чіткого корегування фахівцями Укрзалізниці.Щодо відмінених зупинок, практика показала що на зупинках таких як Фастів-1, Калинівка-1, Гнівань посадки та висадки в поїзд № 457/458 Київ-Рахів, майже не було! На цих станціях пасажири мають змогу скористатись приміським та регіональний сполученням для здійснення пересадки, зокрема жителі Фастова у Козятина, Калинівки у Вінниці, Гніваня у Жмеринці.

Також хочу повідомити гарну новину, що триває моя робота із залученням вагону-ресторану до складу поїзда, зараз на даний час шукаємо інвесторів які готові вкласти максимум зусиль у цю справу. Зокрема як я їхав з Рахова на Хмельницький у плацкартному вагоні поїзда № 458 Рахів-Київ, велика кількість пасажирів запитувала у провідників чи є вагон-ресторан. Як виявилось пізніше , пасажири також запитували і в інших вагонів, тому пасажири змушені були у Тернополі вибігати до 1-го перону що закупити в дорогу з собою булочки та кефір. Та й як ми бачимо навіть після прискорення потяг у дорозі 17-18 годин, тому я думаю що пасажири будуть не проти скуштувати гарячі та смачні страви , та посидіти у затишному ресторані в супроводі стука коліс та музики!

zakarpattyachko.com.ua


Владислав Посмітюха

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp