Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Змагання з волейболу: студенти Ужгорода змагалися - хто сильніший

23 листопада 2018 р., 17:35

Як проходили змагання?

21–22 листопада в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулись змагання з волейболу серед дівчат та юнаків у залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації.

Першими на волейбольному майданчику стартували дівчата. Загалом взяли участь 7 команд: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Ужгородський природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ» (УПГК), Ужгородське вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету (УВКУ КНТЕУ), Ужгородський коледж культури і мистецтв (УККМ), Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора (УМК), Ужгородське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування (УВПУТТХ) та Ужгородська філія медичного коледжу «Монада» (УФМК).

Згідно з регламентом змагань команди були поділені на дві підгрупи. Команди, що фінішували в підгрупах третіми-четвертими боролися за втішні 5-7 місця; другі – за бронзові нагороди. І, відповідно, команди, які в підгрупах були першими, виборювали в фінальному поєдинку «золото».

Сьоме місце зайняли спортсменки з УККМ. У боротьбі за п’яте місце УВПУТТХ перемогли медиків УФМК 2:0 (15:4, 15:7).

В матчі за «бронзу» волейболістки УПГК святкували перемогу над музикантами УМК 2:0 (15:10, 15:11). У напруженому фіналі УВКУ КНТЕУ взяв гору над УТЕК КНТЕУ 2:1 (14:16, 15:11, 15:12). В підсумку команди розташувалися у наступному порядку:

1. УВКУ КНТЕУ.
2. УТЕК КНТЕУ.
3. УПГК ДВНЗ «УжНУ».
4. УМК ім. Д.Є.Задора.
5. УВПУТТХ.
6. УФМК «Монада».
7. УККМ.

Не менш напружені баталії проходили в змаганнях серед юнаків (9 команд), про що говорить фінальна зустріч, в якій студенти з УВКУ КНТЕУ зуміли «дотиснути» УТЕК КНТЕУ 2:1 (15:13, 12:15, 15:12) і стали чемпіонами. Бронзові нагороди в команди ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» (УЦПТО).

Підсумкове розташування юнацьких команд:

1. УВКУ КНТЕУ.
2. УТЕК КНТЕУ.
3. УЦПТО.
4. УПГК ДВНЗ «УжНУ».
5. УФМК «Монада».
6. УМК ім. Д.Є.Задора.
7. УКМЗХІ ім. А.Ерделі.
8. УККМ.
9. УВПУТТХ.

Усі переможці та призери були нагороджені почесними кубками, дипломами, а гравці – грамотами та медалями різного гатунку.

«Карпатський об’єктив»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp