Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Середньому відбувся Ярмарок вакансій

24 листопада 2018 р., 16:00

Нещодавно

Офіцери Окремого відділу комплектування Західного регіонального управління та військовослужбовці Чопського загону представили сьогодні Державну прикордонну службу на Ярмарку вакансій у селі Середнє Ужгородського району. Розповісти про переваги служби у лавах відомства, можливості кар’єрного зростання та соціальні гарантії прикордонників запросили спеціалісти Ужгородської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості.

Аби цікаво та доступно ознайомити краян зі специфікою прикордонної служби, військові продемонстрували охочим взірці екіпірування та спецтехніки, що їх правоохоронці використовують під час несення служби. З особливим захопленням і дорослі, і школярі слухали розповідь про те, як за допомогою безпілотника та інших технічний пристроїв виявляють порушників законодавства. Дітлахи з радістю приміряли військове обмундирування та екіпіровку.

Така цікавість до прикордонної справи цілком зрозуміла, адже разом з престижною та цікавою роботою військовослужбовці відомства отримують низку переваг: гідну заробітну платню, можливість безкоштовного навчання за різними спеціальностями, забезпечення службовим житлом та кваліфіковане медичне обслуговування. Детальніше про вимоги до кандидатів та соціальні гарантії можна дізнатись за посиланням.



Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp