Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські школярі проявили небайдужість

26 листопада 2018 р., 13:40

Провели благодійну акцію.

Школярі загальноосвітньої школи смт. Кольчино Мукачівського району провели благодійну акцію, під час якої діти допомагали нужденним та матеріально підтримували тих людей, які потребують допомоги.

Вчителька Кольчинської ЗОШ Магдалина Масалова у коментарі інтернет-виданню "PMG.ua" розповіла про те, що кожного року цей навчальний заклад проводить подібні благодійні акції: "Ми щороку в школі долучаємося до різного роду благодійних акцій, таких як "Серце до серця","Назустріч мрії", "Милосердя". І учнівському самоврядуванню, до складу якого входять учні-активісти, лідери нашої школи прийшла в голову ідея створити відео, у якому вони роблять будь-які добрі справи, коли прозвучать такі слова: "Час настав". Ми просто шукали вулицями міста людей, які "чекали" допомоги. Це була година добра. Варто зауважити, що до акції долучилися усі бажаючі, які допомагали фінансово. Частина інших коштів була відправлена в "Червоний Хрест" села Ракошино на потреби одиноких престарілих".

Так, діти допомогли не лише нужденним людям, але й дідусю, якому придбали продукти, адже йому не вистачало коштів навіть на борщову заправку.

"Сьогодні ми зрозуміли, що роблячи добро, ти робиш добро не лише людям, але й собі", – підсумували діти, які провели цю благодійну акцію і передали естафету іншим навчальним закладам Мукачівщини.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp