Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гірські готелі вже заброньовані на грудень. Закарпатці очікують напливу туристів

27 листопада 2018 р., 09:15

Як відпочити на Закарпатті?

Задля дослідження у mukachevo.net проаналізували готелі та гірсько-лижні курорти Закарпатської області, аби побачити скільки туристів приїде на лижі у грудні.

Із 15 грудня у готелях та курортах вільних номерів майже не залишилося. Якщо хтось із вас вирішив, що зимові свята зустріне у горах, то вже треба спішити, адже ситуація із бронюванням змінюється кожної хвилини.

Ціни коливаються від 150 гривень і до 10 тисячі гривень (будиночок). Цікаво, що не залежно від цінової політики туристів буде вистачати на усі категорії. У Воловецькому районі за даними сайту booking можна знайти трохи більше десяти пропозицій у яких вільно тільки по одному номеру. А от якщо ви забажаєте відсвяткувати католицьке Різдво в атмосфері снігу та гір, то тут взагалі варіантів не багато. У Пилипці, того ж Воловецького району, лишилося лише 10 номерів на шість пропозицій, які можна орендувати на одну ніч.

Можливо і знайти апартаменти, які працюють не через сайти бронювання, але тут виникає ризик того, що без знайомих треба їхати не знаючи результату. Загалом туристів буде тисячі і це може тішити власників готелів, курортів та садиб. Лишилося дочекатися снігу.

Mukachevo.net

юрист 27.11.2018 20:16 IP: 166.247.135.195
Вообще-то, Пилипец -это Межгорский, а не Воловецкий район... Карту, лапти, купите ...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp