Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція Мукачева зустрілась з школярами Бобовища

27 листопада 2018 р., 16:45

Як проходила зустріч?

Працівники Мукачівського районного відділення поліції провели заняття з учнями 7-11 класів загальноосвітнього закладу села Бобовище. Темою зустрічі стали питання відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень.

Інспектор ювенальної превенції Анатолій Попович та дільничний офіцер поліції Мукачівського відділення Віталій Туряниця у навчальному закладі села Бобовище Мукачівського району зустрілись зі старшокласниками.

Учні школи уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на усі запитання, які є актуальними для школи. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Школярі брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації.

Подібні бесіди і зустрічі учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp