Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст: затримано жінку яка продає небезпечні наркотики

29 листопада 2018 р., 13:50

Увага!

Справу з обвинувальним актом щодо незаконного збуту наркотичних засобів поліцейські Хустщини скерували до суду. Підозрюваній 22-річній місцевій мешканці у суді обрали міру запобіжного заходу. У справі тривають судові слухання.

Співробітники Хустського відділу поліції завершили досудове розслідування справи щодо збуту психотропної речовини – амфетаміну 22-річною мешканкою міста.

Поліцейські відділу задокументували жінку під час продажу наркотичного засобу у місті Хуст.

У поліції їй повідомили про підозру у вчиненому злочині, передбаченому частиною 1 статті 307 (Незаконний збут наркотичних засобів чи психотропних речовин) Кримінального кодексу України, а справу з обвинувальним актом направили на розгляд суду. За вчинене мешканці Хустщини загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Отримані рани виявились смертельними. 49-річний власник будинку помер на місці події.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. До обрання йому міри запобіжного заходу, він утримуватиметься в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі, вже скеровано до суду клопотання про взяття затриманого під варту.

Триває подальше слідство, яке здійснюють слідчі Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області.

За скоєне, берегівчанину загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp