Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За посилки військовим закарпатці не платитимуть

10 серпня 2014 р., 17:45

Нова Пошта переправлятиме їх безкоштовно.

8 серпня компанія "Нова Пошта" офіційно оголосила про старт першого этапу нової соціальної ініціативи під назвою "Гуманітарна пошта України".

– За час збройного конфлікту у східному регіоні країни заросла потреба в перевезенні гуманітарних вантажів в зону АТО та звільнені населені пункти. На сьогоднішній день ключову роль в забезпеченні необхідною допомогою постраждалих мешканців і солдатів Української армії грають волонтерські організації та особисті ініціативи. Керівництво компанії "Нова Пошта", прийняло рішення запустити програму з безкоштовної доставки гуманітарних вантажів", – кажуть у компанії.
Загалом більше 30 громадських організацій отримали можливість здійснювати необхідні відправки за рахунок компанії.

– Сьогодні ми запустили перший етап програми, який припускає безкоштовну доставку гуманітарних вантажів через відділленя "Нова Пошта" для всіх учасників зустрічі. А це близько 30 ініціативних груп, які активно віправляють на Схід найрізноманітніші, але настільки необхідні зараз там вантажі. В той самий час розуміємо, що таких організацій в Україні набагато більше, тому продовжимо проект для всіх, після того, як зрозуміємо результати першого этапу і зможемо відточити механіку. Розуміючи, що час не чекає, ми намагаємось приймати швидкі, але дієві рішення". – коментують нову акцію у компанії.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp