Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі обмежили в'їзд іноземцям

1 грудня 2018 р., 09:04

На КПВВ установлений особливий режим перетину лінії розмежування, який не стосується громадян України.

Україна обмежує в'їзд на окуповані території Донецької і Луганської областей для іноземців і осіб без громадянства. Таке рішення було прийняте командувачем операції Об'єднаних сил Сергієм Наєвим, повідомляється на сторінці ООС у Facebook у п'ятницю, 30 листопада.

При цьому представники офіційних спостережних місій ООН, ОБСЄ і місії Червоного Хреста матимуть право перетинати лінію розмежування.Що стосується інших іноземців, рішення на пропуск на тимчасово окуповану територію України буде прийматися при наявності відповідних документів про постійне проживання на окупованій території чи у разі потреби перетнути лінію розмежування з гуманітарною метою.Також наголошується, що підрозділи Державної прикордонної служби знаходяться в повній бойовій готовності. Всі КПВВ продовжують працювати в штатному режимі. У разі загострення ситуації в межах дорожніх коридорів прикордонні підрозділи готові до дій і виконання завдань за призначенням.Нагадаємо, 1 грудня контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення ООС переходять на зимовий графік роботи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp