Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-глава Мінкультури Грузії знайдений мертвим - ЗМІ

4 грудня 2018 р., 21:40

Руруа з 2001 року активно співпрацював з покійним прем'єр-міністром Грузії Зурабом Жванією і Саакашвілі.

Один з лідерів опозиційної партії Єдиний національний рух (ЄНР), очолюваної екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, колишній міністр культури країни Ніколоз Руруа знайдений мертвим у своєму будинку в Тбілісі. Про це повідомляють грузинські ЗМІ у вівторок, 4 грудня.

За їхньою інформацією, імовірно, 50-річний політик помер у результаті серцевого нападу.Руруа з 2001 року активно співпрацював з покійним прем'єр-міністром Грузії Зурабом Жванією і Саакашвілі. У 2003 році він став членом парламенту Грузії від партії ЄНР, де займав пост заступника голови комітету з оборони і безпеки і очолював делегацію в ПА НАТО.У 2009 році Руруа був призначений на пост міністра культури Грузії. Він пішов з цієї посади в жовтні 2012 року після зміни влади в Грузії.Нагадаємо, Саломе Зурабішвілі набрала 59,61% голосів виборців на недавніх виборах президента Грузії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp