Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Будь хто з ужгородців може "включити" пам'ятник голодомору

5 грудня 2018 р., 08:50

Докладніше у відео.

Підсвічування монумента "Свіча пам’яті", аврально встановленого обласному центрі Закарпаття до 24 листопада, Дня пам’яті жертв голодоморів, не включається автоматично, разом з вуличним освітленням. Для цього неподалік на ліхтарному стопі є рубильник, увімкнути або вимкнути який може кожен, хто хоче.

Про це у відеосюжеті на сторінці спільноти "Ужгород" в соціальнй мережі Фейсбук повідомив журналіст СТБ Віталій Глагола.

До того ж, "фахівці", які здійснювали роботи з прокладки електричного кабелю до пам'ятника, добряче познущалися над хідником з чеською бруківкою, навіть не намагаючись відтворити автентичний візерунок.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, пам'ятник, присвячений масштабній трагедії українського народу, за задумом автора має чіткий негативний контекст і візуально відмінний від проекту, який переміг у конкурсі, він став приводом емоційного обговорення в соціальних мережах обговорень.

Більше того, ужгородці зареєстрували на сайті міської ради петицію щодо перенесення монументу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp