Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелені берети" затримали нелегальних "туристів" (ФОТО)

11 серпня 2014 р., 11:37

Четверо нелегалів прямували до Франції.

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали чергових незаконних мігрантів. 

«Непроханих гостей», які намагались незаконно подолати українсько-словацьку межу, виявили на Перечинщині прикордонники відділу «Новоселиця». Спочатку, прикордонним нарядом було затримано двох чоловіків негроїдної раси, а згодом, силами оперативної групи, ще трьох їхніх спільників, серед яких одна жінка. Як буває, зазвичай, у схожих випадках, документів при собі правопорушники не мали. 

Зі слів затриманих, по двоє з них є вихідцями з Сенегалу та Гвінеї, ще один – з Кот-д’Івуару. Найстаршому 31 рік, наймолодшому – 22. Усі «мандрівники» прямували до Франції. 

На деякий час компанію їм складе ще один виходець з Африки, якого затримали прикордонники відділу «Чоп» на однойменній станції. Справа в тому, що чоловік слідував до Угорщини потягом «Москва-Будапешт», а для перетину кордону намагався використати закордонний паспорт громадянина Франції, який належить іншій особі. Згодом «псевдофранцуз» зізнався, що є вихідцем з Камеруну. 

Для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно- процесуальних документів правопорушників було доставлено до підрозділів, наразі встановлюються їхні особи. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp