Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Таліби захопили два пости в Афганістані: 14 загиблих

7 грудня 2018 р., 20:50

Бій тривав шість годин.

Бойовики руху "Талібан" напали на два сторожові пости афганської армії в провінції Герат. У підсумку загинуло 14 військових, ще 21 особа була захоплена в полон.

Відповідні дані повідомила влада провінції, інформує Радіо Свобода в п'ятницю, 7 грудня.

Напад стався пізно вночі 6 грудня в районі Шинданд, де розташована одна з найбільших баз Військово-повітряних сил Афганістану. Вона розташована за 110 кілометрів від кордону з Іраном.

Бій тривав шість годин до ранку 7 грудня, перш ніж на місце прибули солдати підкріплення і відтіснили нападників.

При цьому прес-секретар Міністерства оборони Афганістану Гафур Ахмад Джавід заявив, що загинули 10 афганських військових.

У нападі взяли участь 200 членів Талібану. Під час атаки бойовики використовували реактивні протитанкові гранатомети й автоматичні штурмові гвинтівки.

За словами голови району Шинданда Хекматулли Хекмата, в результаті бою загинуло 30 талібів, а періодичні сутички тривають у регіоні і 7 грудня.

Раніше в Афганістані під час спроби теракту підірвалися 37 талібів. 4 листопада таліби захопили урядову військову базу в місті Тарінкот.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp