Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ветерани-футзалісти змагаються у Берегові

10 грудня 2018 р., 17:15

У Берегові 3 грудня розпочався чемпіонат України з футзалу серед команд ветеранів 40+ ФСТ «Колос».

Участь у змаганнях беруть 14 команд із різних куточків країни, серед них і представник Закарпаття – «Колос» (Берегово). Футзальні баталії відбуваються у залі НСБ «Україна», тож спортсмени після поєдинків мають можливість відновитися в термальному басейні.

Перший поєдинок у групі зіграв наш «Колос» із ветеранами команди «Обрій» (Черкаська область), котрі в минулому сезоні посіли другу сходинку в чемпіонаті. Черкащани одразу ж заволоділи ініціативою й потроху почали тіснити берегівців до власних воріт, а згодом вколотили їм уже в першій половині тайму 5 голів. У другому таймі гравці «Обрію» ще раз довели, що їхній колектив вельми згуртований, тож не дали навіть шансу господарям, натомість ті ще кілька разів мусили виймати м’яч із сітки своїх воріт. У наступному матчі проти колектива з Херсона закарпатці також поступилися.

Чемпіонат завершився 7 грудня матчами за третє місце та фінальною зустріччю. Про остаточні його результати читайте в наступному номері «НЗ».

Михайло АРДАНИК

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp