Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Різдвяні малюнки дітей можуть стати благодійними поштовими листівками

11 грудня 2018 р., 18:25

Ужгородський прес-клуб організував святкову акцію «Різдвяна листівка з Ужгорода».

Мистецько-святкову акцію «Різдвяна листівка з Ужгорода» ініціював Ужгородський прес-клуб спільно з друкарнею Print Line Studio. Серед малюнків дітей віком від 2 до 16 років, шляхом голосування у соцмережах, буде відібрано 12 робіт, які увійдуть до набору вітальних листівок.

«Наша мета – зробити зимові свята в Ужгороді справді добрими, душевними. Пригадати гарну традицію надсилати листівки поштою, а не обмежуватися двома-трьома рядками привітань через соцмережі чи у телефонній розмові. Адже власноруч підписана святкова листівка справді тішить, зігріває, залишає слід у серці і пам’яті. Ми залучили до акції дітей, бо вважаємо, що саме їхні малюнки —найщиріші! Добре було б, щоб наш різдвяний «листівковий рух» охопив якнайбільше учасників і став хорошою традицією в Ужгороді», – зазначила «Дню» голова Ужгородського прес-клубу Ірина Бреза.

Проголосувати за роботи дітей можна на сторінках Printlinestudio та Zaholovok.com.ua у соцмережі Facebook. Тема малюнків: Ужгород, зима, свята. 12 малюнків, які наберуть найбільшу кількість «лайків», будуть надруковані у вигляді листівок і увійдуть у набір «Різдвяна листівка з Ужгорода». Автори робіт-переможців отримають смачний святковий приз, славу і, звісно, набори з 12-ти листівок з марками.

Набори різдвяних листівок можна буде й придбати. Зібрані кошти організатори планують витратити на подарунки ужгородським дітлахам із сімей, які потребують уваги більше, ніж інші.

Вікторія Жуйко, Ужгород

Джерело: День

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp